Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Percelen in een geasfalteerde straat in Morgenstond. De terreinen zijn 510 m² groot met een frontbreedte van 17 m en een diepte van 30 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

De percelen aan de Grapefruitstraat zijn ook als een geheel te koop.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Prijslijst

#Perceel (m²)P/m²PrijsStatus
595510€ 69€ 35.000Beschikbaar
596510€ 74€ 37.500Beschikbaar

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 60%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Interne financiering 
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 25% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Grapefruitstraat 5.867817, -55.119004 Grapefruitstraat klik hier!Grapefruitstraat (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed