Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Perceel in een verharde zijstraat van het Garnizoenspad nabij het Eureka-project. Het terrein is 738 m² groot met een frontbreedte van 18 m en een diepte van 41 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

Aan de achterzijde van het perceel loopt een kanaal. Het perceel staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Agamemnonweg 5.861397, -55.286401 Agamemnonweg klik hier!Agememnonweg (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed