• Zoeken...

Loods/werkplaats met 2 kantoorruimtes en een appartement in een onverharde zijstraat van de Bonistraat, de Abonestraat en de Houtbijstraat en aan de achterzijde in een onverharde zijstraat van de Powisistraat.

Indeling

Loods
loods van 12 bij 20 m
opslagruimte
kantoorruimte van 13 mĀ² boven de opslagruimte
buitentoilet
buitendouche

Kantoor
entree
kantoorruimte
kleine badkamer met toilet

Appartement
woon-/slaapkamer
open keuken
badkamer
toilet

Voorzieningen

traliewerk
koud water
110/220/380V elektra

Overige informatie

Aan de achterzijde ligt de loods aan de Graafwespstraat. Het pand staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaalĀ 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de paginaĀ Bankfinanciering.

Particuliere financieringĀ 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng isĀ 60%. Het rentepercentage bedraagtĀ 2% p/mndĀ en de maximale looptijdĀ isĀ 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp:Ā +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

01234567891011121314151617181920

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed