• Zoeken...

Twee percelen in een geasfalteerde zijstraat van de Kristalstraat. De percelen zijn elk 328 m² groot met een frontbreedte van 15 m en een diepte van ruim 21 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

De prijs is per perceel. De percelen staan op naam van beheerstichtingen die kunnen worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 60%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 10% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

123456

Delen via
Delen via e-mail
      Bestanden toevoegen


      Remy Vastgoed