• Zoeken...

Terrein aan de hoofdweg op de hoek van de Syenietstraat nabij North Resort. Het terrein is 1.481 mĀ² groot met een frontbreedte van 45 m en een diepte van 33 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatieĀ 

Het terrein bestaat uit twee kavels. De hoekkavel van 739 mĀ² is tevens apart te koop voor ā‚¬ 285.000 en de andere kavel van 742 mĀ² voor ā‚¬ 235.000. De vermelde prijzen zijn vraagprijzen. Bij meerdere gegadigden wordt er verkocht aan de hoogste bieder.

Bestanden en links

Perceelkaart 4262Ā 
Perceelkaart 4263Ā 
Google MapsĀ 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaalĀ 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de paginaĀ Bankfinanciering.

Particuliere financieringĀ 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng isĀ 80%. Het rentepercentage bedraagtĀ 2% p/mndĀ en de maximale looptijdĀ isĀ 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp:Ā +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed