• Zoeken...

Perceel in een onverharde zijstraat van de Pad van Wanica. Het terrein is 2.35 ha groot met een frontbreedte van 80 m en een diepte van 244 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.Ā 

Overige informatieĀ 

Het perceel staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaalĀ 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de paginaĀ Bankfinanciering.

Particuliere financieringĀ 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng isĀ 80%. Het rentepercentage bedraagtĀ 2% p/mndĀ en de maximale looptijdĀ isĀ 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp:Ā +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567

Delen via
Delen via e-mail
      Bestanden toevoegen


      Remy Vastgoed