• Zoeken...

Perceel in een onverharde zijstraat van de Ringweg en de Smeltzweg. Het terrein is 247 m² groot met een frontbreedte van 12 m en een diepte van ruim 20 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting. 

Overige informatie

Het perceel staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten. 

Bestanden en links

Perceelkaart 
Google Maps 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345

Delen via
Delen via e-mail
      Bestanden toevoegen


      Remy Vastgoed