• Zoeken...

Laagbouwwoning op een hoekperceel in een onverharde straat nabij de Rahemalweg en Pad van Wanica. Het terrein is 386 m² groot met een frontbreedte van 11 m en een diepte van 25 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Indeling

woonkamer
keuken
1 slaapkamer
badkamer met toilet
veranda

Voorzieningen

koud water
110V elektra

Overige informatie

Na aankoop bestaat de mogelijkheid om het recht van grondhuur om te zetten naar volledig eigendom d.m.v. grondconversie.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 85%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213141516

Delen via
Delen via e-mail
      Bestanden toevoegen


      Remy Vastgoed