U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Mooi perceel vooraan het verkavelingsproject Palm Canals aan de Commissaris Thurkowweg nabij Palm Village. Het perceel is gelegen aan twee kanalen. Als je een hoogbouwwoning bouwt heb je uitzicht over de Surinamerivier. Het project is voorzien van elektra, straatverlichting, waterleiding, gesloten riolering en een slagboom bij de ingang.

Overige informatie

Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen waardoor je geen overdrachtskosten betaalt en er geen PerceelsID aangevraagd hoeft te worden. Indien je behoefte hebt aan meer ruimte is mogelijk om het aangrenzende perceel (perceelnr. 2) met een oppervlakte van 550 m² erbij te kopen voor € 35.500.

Media

Video

Downloads

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 65%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Interne financiering
Indien uw eigen inbreng niet voldoende is of als u geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kunt u kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 25% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De notariële overdracht vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
+597 8989360
info@remyvastgoed.com

123456125463879

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Palm Canals

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Palm Canals 5.851381, -55.087928 Palm Canals klik hier!palm village, Jagtlust, Commewijne, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail