Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Perceel vooraan op een verkavelingsproject aan de Commissaris Thurkowweg nabij Palm Village. Het perceel is gelegen aan twee kanalen. Als je een hoogbouwwoning bouwt heb je uitzicht over de Surinamerivier. Het project is voorzien van elektra, straatverlichting, waterleiding, gesloten riolering en een slagboom bij de ingang.

Overige informatie

De straatnaam is de Palm Canallaan. Het perceel staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen waardoor je geen overdrachtskosten betaalt en er geen PerceelsID aangevraagd hoeft te worden. Indien je behoefte hebt aan meer ruimte is mogelijk om het aangrenzende perceel (perceelnummer 2) met een oppervlakte van 550 m² erbij te kopen voor € 35.500. Verder is er nog een perceel dat achteraan op Palm Canals ligt te koop.

Bestanden en media

Perceelkaart
Video

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 65%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 25% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

123456125463879101102103104105106

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Palm Canals 5.851342, -55.087807 Palm Canals klik hier!palm village, Jagtlust, Commewijne, Suriname (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed