U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nieuwbouwwoning aan een onverharde zijstraat van de Kwattaweg even voorbij de Hauraweg. Het terrein is 605 m² groot met een frontbreedte van 15 m en een diepte van 40 m.

Indeling

woonkamer
open keuken
master bedroom
2 slaapkamers
badkamer met toilet
voor- en een groot achterterras
extra buiten douche en toilet

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
airco’s

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

123456straat linksstraat rechts

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Jadnanansinglaan 5.844840, -55.240505 Jadnanansinglaan klik hier!Kwattaweg, Paramaribo, Suriname (Route)

 

Delen

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *