Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Perceel op een verkavelingsproject aan de Commissaris Thurkowweg nabij Palm Village. Het project is voorzien van elektra, straatverlichting, waterleiding, gesloten riolering en een slagboom bij de toegang.

Overige informatie

De straatnaam is de Palm Canallaan. Het perceel staat op naam van een stichting die kan worden overgenomen waardoor je geen overdrachtskosten betaalt. Er is nog een perceel dat vooraan de hoofdweg ligt op Palm Canals te koop. 

Bestanden en links

Google Maps
Perceelkaart 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Palm Canals 5.850759, -55.084054 Palm Canals klik hier!palm village, Jagtlust, Commewijne, Suriname (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed