U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Perceel in een geasfalteerde straat tussen de Kwattaweg en de Margerethalaan. Het terrein is 396 m² groot met een frontbreedte van 12 m en een diepte van ruim 33 m.

Overige informatie

Het perceel ligt tegenover huisnummer 52. Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten en er hoeft geen perceel ID aangevraagd te worden.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Contactgegevens

Remy Vastgoed
+597 8989360
info@remyvastgoed.com 

123.1345
Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Kuldipsinghstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Kuldipsinghstraat 5.838349, -55.191710 Kuldipsinghstraat klik hier!Kuldipsinghstraat, Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail