U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nieuwbouwwoning in een verharde straat te Clevia.

Indeling

woonkamer
open keuken
1 masterbedroom met bad en toilet
2 slaapkamers
badkamer met toilet
voorveranda
garage
berghok

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
aircoaansluitingen
automatische garagedeur

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 50% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 2 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
+597 8989360
info@remyvastgoed.com 

12345678910111213141516
Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Manderijnstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Manderijnstraat 5.866045, -55.108468 Manderijnstraat klik hier!Mandarijnstraat, Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail