U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nieuwbouwwoning aan een geasfalteerde weg.

Indeling

woonkamer
open keuken
3 slaapkamers
badkamer met toilet
voor- en zijveranda

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
airco’s (in overleg)

Overige informatie

De woning is splinternieuw en kan nog in overleg aan uw voorkeuren worden aangepast. Het perceel om de woning is ruim, opgehoogd en geheel voorzien van een stenen schutting. De woning is ook te huur.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 90%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12344.14.256

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Wanicaweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Wanicaweg 5.818659, -55.231254 Wanicaweg klik hier!Wanicaweg, Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail