U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nieuwbouwwoning aan de hoofdweg nabij de Nieuw Weergevondenweg.

Indeling

woonkamer
keuken
3 slaapkamers 
bad en toilet
voor- en zijveranda
washok

Voorzieningen

traliewerk
110/220 V elektra

Overige informatie

De woning is nieuw en ziet er netjes uit. Het perceel is opgehoogd en gedeeltelijk betegeld.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 85%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Magentakanaalweg 5.787840, -55.231336 Magentakanaalweg klik hier!Magentakanaalweg, Pont Buiten, Wanica, Suriname (Route)

Delen

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *