U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nog af te bouwen woning aan een onverharde zijstraat van de Damalang nabij Groningen. Het terrein is 1.283 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 63 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Indeling

woonkamer
open keuken
2 slaapkamers
badkamer met toilet
voorveranda
open carport voor 2 auto’s

Overige informatie

De woning is geheel van steen en voorzien van schuiframen en hardhouten deuren. De elektra is aangelegd en erfkraan, inrit en schuifpoort zijn aanwezig. De eerste laag vloer is ook reeds gestort. De woning moet verder afgewerkt worden. Op het terrein staan fruitbomen (zoals: mango, cokos, avocado, sapotillie, lemmetje, guava etc.)

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed NV
+597 8508042
info@remyvastgoed.com

1234
Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Damalang

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Damalang 5.805072, -55.492287 Damalang klik hier!Dammalang, Groningen, Saramacca, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail