U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Laagbouwwoning in een onverharde straat nabij Noordpolderdam. Het terrein is 561 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 28 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer
open keuken
3 slaapkamers
badkamer met toilet
voor- en achterveranda
garage

Overige informatie

De woning moet nog verder afgebouwd te worden en wordt daarom voor deze prijs aangeboden. De nog te verrichten werkzaamheden zijn: schilderwerk, ramen en deuren plaatsen, badkamer en keuken.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
R. van Geeneweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

R. van Geeneweg 5.831841, -55.298556 R. van Geenenweg klik hier!Leiding 7B, Saramacca Polder, Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail