U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruime nieuwbouwwoning in een verharde zijstraat van de Nieuwe Charlesburg, één straat voor de Ringweg. Het terrein is 395 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 19 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

Beneden
woonkamer
open keuken
1 slaapkamer
badkamer met toilet
voor- en achterveranda
garage

Boven
woonkamer
master bedroom
2 slaapkamers
badkamer met toilet
voor-, zij- en achterbalkon

Voorzieningen

traliewerk

Overige informatie

Bij aankoop kunnen de voorzieningen naar wens nog worden aangepast.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Kastanjestraat 5.855599, -55.161645 Kastanjestraat klik hier!Kastanjestraat, Paramaribo, Suriname (Route)

Delen

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *