U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Laagbouwwoning aan een hoofdweg nabij Leiding 5. Het terrein is bijna 1,5 ha groot met een frontbreedte van 38 m en een diepte van 276 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Indeling

woonkamer
keuken
1 master bedroom met badkamer en toilet
2 slaapkamers
badkamer met toilet
voor- en achterveranda
garage
was-/bergruimte

Voorzieningen

traliewerk

Overige informatie

Het dak van de woning is laatst vervangen. De brug is in een goede staat. De weg naar de garage is geplaveid.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 85%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213141516

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
C. Weytinghweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

C. Weytinghweg 5.815879, -55.303805 C. Weytinghweg klik hier!Commissaris Weythingweg, Saramaccapolder, Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail