U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruime, luxe nieuwbouwwoning in een verharde zijstraat van de Highway. Het terrein is 2.689 m² groot met een frontbreedte van 29 m en een diepte van 90 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Indeling

woonkamer
keuken
1 master bedroom
4 slaapkamers
3x toilet
1x douche
2x berging
voor- en achterveranda
2x garage

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
airco’s
alarmsysteem, incl camera’s

Overige informatie

De woning is zeer luxe uitgevoerd met o.a. Shinx en Chrome kranen, keukeninbouwapparatuur van het merk Bosch etc. Op het achter balkon die op het Noord-Oosten ligt is er wind van zee. Het perceel is zo’n één meter opgehoogd en is gedeeltelijk omrasterd met een stenen schutting. De woning is te bereiken via de Martin Luther Kingweg (Highway), over de Para-Boxel brug, aan de rechterzijde ziet u pompstation Rock Oil, direct daarna rechts naar binnen rijden en dan links de Gerardweg.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213141516171819

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Gerardstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Gerardstraat 5.713227, -55.121434 Gerardstraat klik hier!Gerardstraat, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail