U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nog af te bouwen woning in  een onverharde zijstraat van de Rijsdijkweg op ongeveer 2.000 meter van pad van Wanica. Het terrein is 760 m² groot met een frontbreedte van 22 m en een diepte van 33 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Indeling

woonkamer
keuken
3 slaapkamers
1 bad en toilet
voorveranda

Voorzieningen

warm- en koud water
110/220V elektra

Overige informatie

De woning is voor 80% afgebouwd met licht, water, deuren en ramen. De binnen- en buitenkant moeten nog geschilderd worden. De woning is te bereiken via de Rijsdijkweg en dan links na 2.000 meter in de Okopipiweg, het een na laatste perceel rechts.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Rijsdijkweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Rijsdijkweg 5.626898, -55.230546 Rijsdijkweg klik hier!Rijsdijkweg, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail