U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Laagbouwwoning van steen in een geasfalteerde zijstraat van Pad van Wanica nabij de politiepost. Het terrein is 1.928 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 96 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer
open keuken
1 slaapkamers
badkamer met toilet
wasruimte
veranda
garage

Voorzieningen

traliewerk
110/220V elektra
alarmsysteem

Overige informatie

Het perceel is voorzien van een stenen schutting. U vindt de woning in de tweede zijstraat na de politiepost. De woning is voor 95% afgebouwd. Voor de liefhebbers is er een visgat achter op het perceel. Er staat nog een houtenwoning voor de stenen woning.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 90%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +597 8508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

123456789101112131415

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Jadoenath Missierweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Jadoenath Missierweg 5.751513, -55.206728 Jadoenath Missierweg klik hier!De Nieuwe Grondweg, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail