U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Hoekperceel in een zijstraat van de George Spierstraat. Het terrein  is 546 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 27 m.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 60%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Interne financiering
Indien uw eigen inbreng niet voldoende is of als u geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kunt u kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 20% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De notariële overdracht vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
+597 8696106
info@remyvastgoed.com 

1432

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Michael De Barriosstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Michael De Barriosstraat 5.869263, -55.142384 Michael de Barriostraat klik hier!Michael de Barriosstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail