U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Hoekperceel op de hoek van de Surindre Kandhaiweg. Dit is een geasfalteerde zijstraat van de Kwattaweg en de Kernkampweg. Het terrein is 583 m² groot met een frontbreedte van 25 m en een diepte van 75 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

Op het perceel staat een fundering. De bouwtekening is aanwezig. Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten en er hoeft geen perceel ID aangevraagd te worden.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng hebt van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die je leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat je de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +5978508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

123

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Margarethalaan

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Margarethalaan 5.837679, -55.192491 Margarethalaan klik hier!Kuldipsinghstraat, Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail