U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim hoekperceel op een fraai project in een rustige omgeving nabij Noordpolderdam. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten. 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng hebt van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die je leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat je de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978989360
E-mail: info@remyvastgoed.com

123456

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Carlo Julenweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Carlo Julenweg 5.842589, -55.293970 Carlo Julenweg klik hier!Noordpolderdam Saramacca, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail