U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Luxe woning op een ruim perceel in een betegelde zijstraat van de Sir Winston Churchillweg nabij de Pandit Paltan Tewarieweg. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer met open keuken
3 slaapkamers incl. inloopkasten
2 badkamers met toilet
toilet
veranda
was- en berghok
opslagruimte
garage

Voorzieningen

warm- en koud water
110/220V elektra
airco’s
alarmsysteem

Downloads

beschrijving

Overige informatie

De woning heeft een unieke zwevende muur waardoor de deuren naar de slaapvertrekken verdekt zijn. Het is goed onderhouden en zeer vakkundig gebouwd met duurzame materialen. De inboedel is inbegrepen en/of al dan niet bespreekbaar. Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten en er hoeft geen PerceelsID aangevraagd te worden.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +597 8696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

voorkantgarage (1)P1070954lterraswoonkamer2terras1woonkamerkeuken159galerij (1)badkamer2slaapkamer2slaapkamerbadkamermasterbedroomzijaanzicht (2)washokWoonkamrePHOTO-2019-01-10-19-15-39garage1opslagruimtemasterbedroom2P1070954i

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Mackzovereemstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Mackzovereemstraat 5.788300, -55.169000 Mackzovereemstraat klik hier!Mackzovereemstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail