U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim perceel in een geasfalteerde zijstraat van de Highway nabij de Cassialaan. Het terrein is 4.168 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 193 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

Het perceel is voorzien van een inrit en voor een groot deel van een stenen schutting. De straat is vrijwel geheel bewoond.  Het perceel is van de achterkant ook te bereiken. De woning rechts ernaast is ook te koop.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +5978508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

123

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Peltophorumlaan

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Peltophorumlaan 5.742595, -55.148393 Peltophorumlaan klik hier!Peltophorumlaan Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail