U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruime luxe gedeeltelijk gemeubileerde nieuwbouwwoning op het gesloten resort “Tourtonne Garden”. Het terrein is 562 m² groot met een frontbreedte van 18 m en een diepte van 30 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer
open TV-kamer
open keuken met kookeiland
master bedroom met walk-in closet en bad en toilet
slaapkamer
ruime slaapkamer met toegang tot een terras
badkamer met toilet
achterveranda over de volle breedte
garage voor 2 auto’s

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
airco’s
alarmsysteem

Overige informatie

Bij deze nieuwbouwwoning is de architect verder gegaan dan sec de bouw alleen. Hij heeft in zijn enthousiaste de woning ook al gedeeltelijk aangekleed met een luxueus ontwerp. Er is gekozen voor een combinatie van kleuren, licht, ruimte en zeer delicate bijpassend meubilair. Daar waar nodig maken enkele kunstwerken de uitstraling van de ruimte af. Ook de keuken is reeds voorzien van bijpassende ingebouwde apparatuur. Alle slaapkamers zijn ontworpen met inbouwkasten tot aan het plafond, inclusief een grote spiegel. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Het gehele erf is betegeld en met plantenbakken afgewerkt. Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten. De woning bevindt zich aan de Florantijnstraat 502.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +5978508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213141516171819202122232425

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Tourtonne Garden

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Tourtonne Garden 5.867270, -55.153349 Tourtonne Garden klik hier!Wolframstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail