U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Twee-onder-een-kapwoning bestaande uit 2 ruime moderne appartementen. Het terrein is 634 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 31 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

Woning I
woonkamer
open keuken
1 master bedroom met bad en toilet
2 overige slaapkamers
bad en toilet
achterveranda

Woning II
woonkamer
open keuken
1 master bedroom met bad en toilet
2 overige slaapkamers
bad en toilet
achterveranda

Voorzieningen

traliewerk
220V
warm/koud water
alarm

Overige informatie

De deuren en ramen van de woningen zijn van aluminium en voorzien van ingebouwd traliewerk. Het geheel is verhoogd gebouwd (vloer 60 cm verhoogd) met extra dikke (18 cm) stenen muren, de gehele dak- en plafondconstructie is van staal, waarbij het V-dak met een kap onzichtbaar wordt gehouden waardoor het huis zeer modern en strak kubisch oogt, terwijl de plafonds van gipsplaten zijn en de dakgoten verzonken zijn in de muren. Dit alles staat garant voor een lange een lange levensduur en beperkt onderhoud. De twee-onder-één-kap woningen zijn op de wind gebouwd, waardoor er altijd een verkoelende bries door woonkamer en terrassen trekt. De woning is niet helemaal af. O.a. de keukenblokken moeten nog geplaatst worden. Dat geeft de koper de gelegenheid om zijn eigen voorkeuren in deze te maken.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 65%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567891011

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Farishaweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Farishaweg 5.823414, -55.233494 Farishaweg klik hier!Farishaweg Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail