U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruime nieuwbouwwoning met zwembad in een verharde zijstraat van de Iduweg nabij het Menckenbergproject. Het terrein is 840 m² groot met een frontbreedte van 26 m en een diepte van 31 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer
open keuken
bijkeuken/voorraadkamer
1 master bedroom met bad en toilet
3 slaapkamers
badkamer met toilet
achterveranda
garage voor 2 auto’s
indoor zwembad
wasruimte
berging/tuinhuisje
kantoorruimte met badkamer en toilet

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water (alleen de installatie)
110/220V elektra
airco’s
alarmsysteem

Overige informatie

De woning beschikt over een bijzonder grote woonkamer die uitmondt in een gedeeltelijk overdekte patio waarin zich het zwembad en een (Boeddhistische) Zen binnentuin bevindt. In de zijkanten van de U-vorm bevinden zich de 4 slaapkamers die via schuifpuien uitkomen op het zwembad en de overdekte Zen binnentuin. Via de garage staat de woning in verbinding met de aangebouwde praktijkruimte/kantoorruimte of ook te gebruiken als boetiekwinkel. Deze aanbouw waarin ook een douche en toiletruimte, heeft een eigen hoofdingang en parkeerplaats voor de deur.

Het geheel is verhoogd gebouwd (vloer 60 cm extra verhoogd) met dikke stenen muren, de gehele dak en plafondconstructie in staal, waarbij het V-dak onder een kap schuilgaat, met eveneens verborgen dakgoten, en afgewerkt met een gips plafond, waardoor het huis zeer modern en strak kubisch oogt. Dit ontwerp garandeert een lange levensduur en beperkt onderhoud.

Het huis is op de wind (noordoostpassaat) gebouwd, waardoor er altijd een verkoelende bries over de U vorm trekt, terwijl alle kamers bovendien zijn voorzien van airconditioning. Het terrein is aan drie zijden omheind met aan de voorzijde een open verharde ingang.

Verder beschikt de woning over:

  • Een moderne keuken met inbouwapparatuur en bijkeuken/berging, als ook een aparte wasmachine en wasdroogkamer.
  • Het zwembad in het U-gedeelte heeft een kinderbadje en verloopt daarna van 1,40 tot 2,10 m diep.
  • De Zen binnentuin met grote Budha heeft een rotssteen waterval met verlichting.
  • Het hele huis is voorzien van aluminium schutter ramen met ingebouwde dievenijzer en muggengaas aangebracht door ALUPRO. Ook is er een moderne alarminstallatie met centrale aansluiting en camera’s.
  • De voordeur van het huis is verscholen en heeft een eigen kleine beveiligde veranda/halletje.
  • De garage met ruimte voor 2 auto’s is voorzien van een elektrische stalen roldeur.
  • De tuin is geheel omrasterd en gedeeltelijk van tegels en grind voorzien.
  • Er is een extra berging in de tuin, waarin ook de hydrofoor en spullen voor tuin- en zwembadonderhoud zich bevinden.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Farishaweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Farishaweg 5.823158, -55.233518 Farishaweg klik hier!Farishaweg Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail