U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim perceel in een zijstraat van de Sir Winston Churchillweg nabij White Beach. Het terrein is 898 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 43 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

Het perceel is reeds opgevuld en er zijn kokers geplaatst. De straat ligt op loopafstand van White Beach en de Surinamerivier in een prachtige bosrijke omgeving.

Downloads

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

thumbnail_IMG_8975thumbnail_IMG_8974thumbnail_IMG_1669thumbnail_IMG_1563thumbnail_IMG_9283thumbnail_IMG_8977thumbnail_IMG_1561thumbnail_IMG_1560

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Ainoel Alibaksweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Ainoel Alibaksweg 5.639425, -55.077764 Ainoel Alibaksweg klik hier!Ainoel Alibaksweg Para, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail