U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruime nieuwbouwwoning met zwembad in een verharde zijstraat van de Kwattaweg nabij de markt. Het terrein is 535 m² groot met een frontbreedte van 16 m en een diepte van 33 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer
open keuken
1 master bedroom met eigen bad en toilet
2 overige slaapkamers
badkamer met toilet
voor- en achterveranda
garage

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
airco’s
alarmsysteem met camera’s

Overige informatie

Het perceel grenst aan de achterkant aan een kanaal voorzien van een steiger. In de directe omgeving bevindt zich politiebureau Kwatta en de Kwattamarkt.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

123456789101112131415

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Vleesgroentestraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Vleesgroentestraat 5.848236, -55.231344 Vleesgroentestraat klik hier!Prim Ramawadhdoebeweg, Kwatta, Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail