U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Nieuwbouwwoning met meubilair en auto in een verharde zijstraat op een Intervast-project naast Palm Village. Het terrein is 488 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 24 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Indeling

woonkamer
open keuken
1 ruime slaapkamer
1 slaapkamer
ruime badkamer
toilet
voorveranda

Voorzieningen

traliewerk
warm- en koud water
110/220V elektra
airco
glasvezel internet

Overige informatie

De bungalow wordt voor de kostprijs aangeboden inclusief auto en geheel nieuw meubilair. De hele woning is opgebouwd met splitstenen. Het perceel is volledig omrasterd en er staan verschillende vruchtenbomen. Met de auto ben je in 15 minuten bij de Wijdenboschbrug.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 90%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +597 8508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567891011121314

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Lust en Rust

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Lust en Rust 5.843368, -55.086809 Lust en Rust klik hier!Ramautar Sahtoeweg, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail