U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Perceel in een onverharde zijstraat van de Pronkweg. Het terrein is 299 m² groot met een frontbreedte van 13 m en een diepte van 23 m. Stroom en water zijn aanwezig.

Route

De straatnaam is de Langgroenweg. Als je vanuit de stad komt neem je de Pronkweg en dan rechts de Voorburgweg en dan de vierde zijstraat links, is de Langgroenweg en dan het zesde perceel rechts. Het gaat om perceelnummer 2546 (zie tweede foto).

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 30% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Tel: +597 8508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

12

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Militairproject

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Militairproject 5.880968, -55.082349 Militairproject klik hier!Militairproject, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail