U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Woning op de hoek van de Bluewing- en de Nachtegaalstraat aan het kanaal.

Indeling

woonkamer
keuken
2 slaapkamers
badkamer met toilet

Voorzieningen

traliewerk
110-220V stroom

Overige informatie

Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten en er hoeft geen PerceelsID aangevraagd te worden. 

Bestanden

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 45% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 7% p/jr over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 4 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Bluewingstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Bluewingstraat 5.855637, -55.109378 Bluewingstraat klik hier!Bluewingstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail