U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Perceel met daarop een onafgebouwd huisje in een zijstraat van de Katwijkweg nabij de Ephraimszegenweg. Het terrein is 385 m² groot met een frontbreedte van 22 m en een diepte van 17 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

Het perceel is aan de achterzijde gelegen aan de Dwaalsterweg. Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten en er hoeft geen PerceelsID aangevraagd te worden.

Bestanden

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 80%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

12,25432

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Mohanlanweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Mohanlanweg 5.794363, -55.208442 Mohanlalweg klik hier!Mohanlalweg Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail