U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim perceel in een zijstraat van de Johannes Mungrastraat. Het terrein is 815 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 40 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 60%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +597 8508042
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Andirastraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Andirastraat 5.830283, -55.195023 Andirastraat klik hier!Andirastraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail