U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Perceel in een geasfalteerde zijstraat van de Anton Dragtenweg. Het terrein is 425 m² groot met een frontbreedte van 17 m en een diepte van 25 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

Het object staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten.

Bestanden

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 65% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978989360
E-mail: info@remyvastgoed.com

123450

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Kasoedjieweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Kasoedjieweg 5.861251, -55.106295 Kasoedjieweg klik hier!Kasoedjieweg Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail