U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruime laagbouwwoning in een verharde zijstraat van de Bomaweg nabij de Kameelbrug. Het terrein is 2.400 m² groot met een frontbreedte van 30 m en een diepte van 80 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Indeling

woonkamer
open keuken
1 master bedroom met bad en toilet
3 overige slaapkamers
badkamer met toilet
achterveranda
bergruimte
garage

Voorzieningen

traliewerk
110/220V elektra

Overige informatie

De woning is in de laatste afwerkingsfase van de bouw en wordt nog geschilderd. Er zijn 2 stroommeters aanwezig. De toegang tot de garage is bijna dicht gemetseld en is hierdoor als kamer te gebruiken. Wilt u dat niet dan zijn de stenen eenvoudig te verwijderen.

Links

Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 90%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567891011121314151617

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Jessurunweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Jessurunweg 5.812501, -55.285070 Jessurunweg klik hier!Jesrunweg Saramacca, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail