U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim perceel in een onverharde zijstraat van de Martin Luther Kingweg. Het terrein is 1.448 m² groot met een frontbreedte van 27 m en een diepte van 52 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Bestanden

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 85%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

34251

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Zijstr. Highway

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Zijstr. Highway 5.761586, -55.168422 Zijstr. Highway klik hier!Highway (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail