U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim perceel in een geasfalteerde zijstraat van de Anton Dragtenweg. Het terrein is 1.000 m² groot met een frontbreedte van 25 m en een diepte van 40 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een kanaal.

Bestanden

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 65%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

21543

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Condorstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Condorstraat 5.876665, -55.110090 Condorstraat klik hier!Condorstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail