U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Wilt u rustig landelijk wonen in goed gezelschap, een ruim perceel en toch in 10 min in de stad, dan is hier uw kans. Een perceel in een zijstraat van Leiding 11. Het terrein heeft een frontbreedte van 25 m en diepte is 35 m.

Overige informatie

De straat is onverhard. Nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wilt u een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als u een eigen inbreng heeft van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen heeft en tenminste 21 jaar bent kunt u bij de Republic Bank terecht voor een annuïteitenhypotheek tegen een rentepercentage van 9,5% tot 14% p/jr, afhankelijk van de valuta die u leent. De looptijd is maximaal 15 jaar. De lening moet worden afgelost voordat u de leeftijd van 60 jaar bereikt. Ook niet-ingezetenen komen in aanmerking. Het perceel komt direct op naam. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Komt u niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heeft u belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 85%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Het perceel komt direct op naam.

Contactgegevens

Remy Vastgoed NV
+597 8508042
info@remyvastgoed.com

1234
Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Leiding 11

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Leiding 11 5.818521, -55.245191 Leiding 11 klik hier!Leiding 11, Saramacca Polder, Wanica, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail