U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Ruim hoekperceel in een geasfalteerde straat nabij de Anton Dragtenweg. Het terrein is 841 m² groot met een frontbreedte van 30 m en een diepte van 28 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Bestanden en links 

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 60%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

1324

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Bosnimfstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Bosnimfstraat 5.858768, -55.109691 Bosnimfstraat klik hier!Bosnimfstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail