U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Perceel in een geasfalteerde zijstraat van de Kristalstraat nabij Choi’s Noord. Het terrein is 328 m² groot met een frontbreedte van 15 m en een diepte van ruim 21 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

Op een deel van het perceel staat een gedeelte van een huis. Dit huis wordt bij verkoop afgebroken. Het perceel is ook tezamen met het naastgelegen perceel te koop.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

123

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Smaragdstraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Smaragdstraat 5.848215, -55.136925 Smaragdstraat klik hier!Smaragdstraat Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail