U heeft geen objecten bewaard. Klik op de hartjes om objecten te bewaren.

Perceel in een onverharde zijstraat van de Aquariusstraat nabij Lake Village. Het terrein is 812 m² groot met een frontbreedte van 25 m en een diepte van 32 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

Het betreft perceelnummer 45.

Bijzonderheden

Het perceel is nog niet voorzien van een perceelkaart met PerceelsID wat nodig is voor de overdracht. De koper zal dit zelf moeten aanvragen. Dat kan ook via Remy Vastgoed. 

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 65%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
Telefoon: +5978696106
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234

Route berekenenExporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modus
Loyaltylaan

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Loyaltylaan 5.849730, -55.220529 Loyaltylaan klik hier!Loyaltylaan Paramaribo, Suriname (Route)

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Doorsturen via e-mail