Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Perceel in een verharde straat nabij de Tout-Lui-Fautkanaalweg. Het terrein is 504 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 25 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 65%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 25% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345678910111213

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Isriwiwiriweg 5.736041, -55.181812 Isriwiwiriweg klik hier!Isriwiwiriweg Wanica, Suriname (Route)

Delen

Naam *

E-mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Remy Vastgoed