• Zoeken...

Perceel op een verkavelingsproject in een zijstraat van Noordpolderdam. Het terrein is 412 m² groot met een frontbreedte van 25 m en een diepte van 15 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

De straatnaam is de Vignaboonstraat. Het perceel staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten. Bij verkoop wordt het perceel gemaaid opgeleverd. Het naastgelegen perceel op Richard van Geene I is ook te koop.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 60%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar. Voor meer informatie zie de pagina Particuliere financiering.

Interne financiering
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 10% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000
E-mail: info@remyvastgoed.com

1234567

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed