Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Perceel op een verkavelingsproject aan Commissaris Thurkowweg nabij Palm Village. Het terrein is 550 m² groot met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 21 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening, straatverlichting en gesloten riolering.

Overige informatie

De straatnaam is de Palm Canallaan. Het perceel staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten en er hoeft geen PerceelsID aangevraagd te worden. De achterzijde van het perceel grenst aan een kanaal.

Bestanden en links

Perceelkaart
Google Maps

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 75%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978696106
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Palm Canals 5.851323, -55.087078 Palm Canals klik hier!Commissaris Thurkowweg Commewijne, Suriname (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed