Je hebt geen objecten bewaard. Klik op deom objecten te bewaren.
  • Zoeken...

Perceel in een verharde straat op een gesloten project aan de Oost-westverbinding. Het terrein is 351 m² groot met een frontbreedte van 18 m en een diepte van 19,50 m. De straat is voorzien van waterleiding, elektravoorziening en straatverlichting.

Overige informatie

De voorkant is over de hele breedte voorzien van duikers. De straatnaam is de Terewengstraat. Dit is een zijstraat van de Salawatistraat. Het huis staat op naam van een beheerstichting die kan worden overgenomen. Hierdoor betaal je geen overdrachtskosten. Het naastgelegen huis op Peperpot City is tevens te koop. 

Bestanden en links

Perceelkaart 
Google Maps 

Financieringsmogelijkheden

Bankfinanciering
Wil je een financiering met een laag rentepercentage en een lange looptijd? Als je een eigen inbreng van minimaal 20%, een vast inkomen en toereikend inkomen hebt en tenminste 21 jaar bent kun je bij banken terecht voor een lening. Voor meer informatie zie de pagina Bankfinanciering.

Particuliere financiering 
Kom je niet in aanmerking voor een bankfinanciering of heb je belang bij een snelle afhandeling zonder allerlei voorwaarden en procedures van de bank? Wellicht is een particuliere financiering een oplossing. De minimale eigen inbreng is 70%. Het rentepercentage bedraagt 2% p/mnd en de maximale looptijd is 5 jaar

Interne financiering 
Indien je eigen inbreng niet voldoende is of als je geen hypotheekkosten of een lagere rente wilt kun je kiezen voor interne financiering. De minimale eigen inbreng is 25% van de koopsom. Het rentepercentage bedraagt 1,5% p/mnd over het openstaande saldobedrag en de maximale looptijd is 5 jaar. De juridische levering vindt plaats nadat het volledige saldobedrag is afgelost.

Contactgegevens

Remy Vastgoed
WhatsApp: +5978427000 
E-mail: info@remyvastgoed.com

12345

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Peperpot City 5.795266, -55.106230 Peperpot City klik hier!Peperpot Commewijne, Suriname (Route)

Delen via
Delen via e-mail

Bestanden toevoegen

Remy Vastgoed